eerste foto`s
Door: Kirsten en Pieterjan
Blijf op de hoogte en volg Pieterjan en Kirsten
08 Februari 2008 | Zuid-Afrika, Potchefstroom
dit is de link naar onze eerste foto`s. we gaan dit proberen wekelijks te doen. klik in dit venster ook verder door dus naar week 1.
baai groetie,
Pieterjan en Kirsten
08 Februari 2008 - 12:33
Truf:
Ie cabron (en co)
Manneke, ik bedacht men eigen: e geluk da ge hasseltse crystal gewoon zijt, want da ziet er ook maar voddebier uit in Suud Efrik...Ik kan me voorstellen da uw Nederlands vrienden weinig onderscheid kunnen maken :-) (ne bak als ge de naam van da plaatselijk poolbarreke kunt veranderen in de Negen (opvolger van de N8, hebt ge em?)
En man...vette vlo's :-) Echt, passen perfect bij uw mannelijke poses...ge moet trouwens wa meer zelf op de foto kruipen man! Kirsten zal zonder problemen of scrupules uw natuurlijke kortgewiektheid vastleggen...
Trouwens e geluk da gelle geen zwembad hebt...daar had toch nen hoop microscopisch grut in gezwommen (ik denk zo de piemelbuisboorworm en aarsjevaarsjekakkerlak)...
Ma bon...sinds et daar zo warm is: trek uw amperbroekie aan en ga wat zonnen in de regen!
Keep us posted
Groeten aan de straatvegers :-) -
08 Februari 2008 - 12:51
Kriske:
hey liefje en PJ.
leuke foto's!! tis fijn om toch al een beetje te zien hoe het daar bij jullie is!!
ik kijk al uit naar de volgende lading foto's!!!! amusementjes daar en kirsten,zie je graag!!! dikke kus -
08 Februari 2008 - 13:14
Grote Zus:
Hey broer en Kirsten!
Het gaat jullie daar precies wel goed af hè! Mijn eerste indrukken na het bekijken van de foto's zijn:
- Het ziet er allemaal wel mooi en verzorgd uit!
- Wat een mooie voordeur!
- Veel bier en sigaretten... Als dat maar goed afloopt...
- Gelieve tijdens het chillen zweetplekken te vermijden! :-)
- Veel meer PJ op de foto's!!! Kirsten, aan jou de eer! :-)
- En gelieve tijdens het gitaarspelen geen negerkes de stuipen op het lijf te jagen! Die jongen naast u kijkt alsof z'n leven ervan afhangt!
Afin, het ga jullie goed! Keep us posted en tot gauw!
:-)
Knuffel voor jullie beiden! -
08 Februari 2008 - 18:26
Mama En Papa:
wij hebben net de foto's gezien, en ziet er allemaal goed uit! mooi weer mooi huisje en fijn gezelschap meer moet dat niet zijn. Alles ziet er ook nog mooi opgeruimd uit benieuwd naar de volgende foto's,
Groetjes papa (ga op tijd slapen je ziet er moe uit!) en kusjes mama(het gaat je goed en ik mis je!)
knuffels en kusjes van wouter ( mis u ook!)
kusjes van je johny broer.
Tot de volgende! -
08 Februari 2008 - 21:24
Kalina:
Mannen dat ziet er in ieder geval zalig uit ! ! ! Ben benieuwd naar de komende verhalen en foto's !
Geef er een lap op ! En veel succes !
Veel liefs, kalina -
09 Februari 2008 - 19:23
Nicky:
Kirry en Pj,
Echte geluksvogels...een gezellig huisje, het zonneke dat heel de dag op het bolleke schijnt... Nu dat ik die foto's gezien heb...'k moet me denk ik geen zorgen maken, tis daar allemaal dik in orde zo te zien!!!
Doe dat nog goed ginder en Pj, zorgt goed voor ons Kirry he!!!
Liefs en tot gauw!
11 Februari 2008 - 14:09
Elviera:
hoi jullie daar!!!!
Heb net alle verhalen gelezen, en natuurlijk de foto's bekeken, klinkt allemaal veelbelovend, en ziet er prachtig uit!!! je zult je daar zeker niet vervelen!!! Ik ga niet te veel zeveren, want die keer dat jullie internet hebben, zullen jullie wel veel bij te lezen hebben, dus wil ik nog 1 klein ding kwijt: Pieterjan: Waar blijft de foto met de afwasborstel in gebruik?????? :-p
Dikke kus uit het nu toch wel zonnige België!!!!!!
En we zorgen hier zeker voor uwe schat!!!! -
12 Februari 2008 - 21:20
Eeey Schnatzel!!:
Toch maar stillekes zonder u hier hoor! Maar de foto's zien er al zeer leuk uit! Guido heeft er een schoon kleurke op ;)
Ik zal jullie verslagen zeker op de voet volgen Tot zover lijkt t me een leuke bedoening, dus amuseer jullie nog maar ginder en veel succes met de stage!
En Kirsten vier carnaval nog maar goed he! Sjeng oan de geng!!! ;)
Dikke kus Daantje!
13 Februari 2008 - 15:40
HAASJE:
hoe is het daar met ons is alles goed
veel plezier nog vanwege de fam haesen -
14 Februari 2008 - 18:25
Stinus:
ah copain,
kzag da den truf hier ook al iets geplaceerd had, ik dacht dan kan ik ni achter blijve, ik ben wel op dit moment ook met u aan chatte ma toch :)
hoe zit het daar met de cervessa's even rot as die in tenerife, of vallen ze nog te drinken?
de fotookes zien ter dik inorde uit, ma zoals al een paar keer vermeld, smijt u zelf ook is voor de kodak, we hebbe da kortgeschore kopke nog ni te veel gezien :)
tussenstand zonder de pj in belgië
- pokernights: 0
- partynights: 0 (al komt daar dees weekend nog verandering in)
- gewonnen zaalvoetbalmatchen: 0 (oke we hebben er nog geen gespeeld en de zaterdag tegen de fastlane zou dit ook wel op 1 moeten komen)
Ge ziet wat da doet as gij wegtrekt e man :)
ma goed, ik ga ulle laten, laat die foto's en verslagen maar komen en tot ne volgende!!
de stinus